home
nieuwsbrief ontvangen?
OK

Per Expressie is een broedplaats en een springplank voor jong talent in Amersfoort en omstreken.

20/11
2017
PER EXPRESSIE
previous
1/1
details
details
next
KULTJURLOOP 2016 | ZA 30 JAN

actueel - KULTJURLOOP is terug! Aanstaande zaterdag 30 januari vindt Kultjurloop 2016 plaats in de binnenstad van Amersfoort! Dé culturele kroegentocht vol jonge Amersfoortse makers. Vanaf het plein ontsporen we naar maar liefst 8 locaties.

Check voor meer info onze FACEBOOKPAGINA & 't EVENT

Of klik op Lees Meer! 

 

BLOKfest 2015 | za 6 juni

actueel - BLOKfest is terug! Voor de vierde keer organiseert Per Expressie het festival vol lokaal talent binnen buiten alle kunstdisciplines. Het park achter het stadhuis wordt voor één dag omgetoverd tot creatieve broedplaats van jong Amersfoort!

Check voor meer info onze FACEBOOKPAGINA & 't EVENT

Of klik op Lees Meer! 

De Grote oPEn Dag

actueel - Al meer dan tien jaar bouwt, draait, maakt, kleurt, speelt en zaagt de Per Expressie kroew aan festivals en evenementen voor en door Amersfoortse jongeren. Dat mag gevierd worden! 31 januari gaan alle remmen los op Perron Expressie en de BandBunker. Bouw mee aan decorstukken, haal herinneringen op en kom vooral meedoen. De hele dag staan er optredens gepland, hebben we een aantal prominenten weten te strikken voor de 'sprinkplanksessies', en kun je de studio opnames bijwonen van de band Olli's Gone in de Bandbunker!

Per Expressie OUD&NIEUW!

actueel - Podium De Kelder is weer het terrein van de lokale helden met oud en nieuw! Per Expressie vergeet dit keer de tijd en gaat als een tijdmachine aan de slag...Iets me de komkommertijd, een tijdmachine en een klok die nooit stilstaat. Veel rariteiten rondom het hardste oud en nieuw feestje van Amersfoort.

Klik op Lees Meer voor MEEEERRR! Hou FB in de gaten voor de laatste updates!

(En registreer je kaartje hier)

Powered by AWINK Websolutions
Follow Us